Szolgáltatások

Forgalmazás

Kínálatunkban Midea, Gree, McQuay, Fisher, LG, Samsung, Toshiba, Fujitsu, Panasonic, Daikin klímaberendezések találhatók meg. Termékeink kiválasztásánál elsődleges szempont volt a magas minőség, valamint továbbá, hogy az adott márkán belül elérhető legyen a hagyományos mono split klímaberendezéseken kívül a variálható összeállítású, inverteres vezérlésű multi split is. A márkák mindegyike alacsony árszintű (standard) alapkészülékkel indul, ezt követik a közép és csúcs kategóriás modellek, melyek kiváló szűrőrendszerükkel, páratan megjelenésükkel, és energia hatékonyságukkal csábítják a vásárlókat.

Tervezés

A ma épülő házak, épületek gépészetének szerves részét képezi a korszerű klíma és központi porszívó és szellőztető rendszer. Egyre inkább szempont, hogy akár egy családi házban lévő 4-6-9 beltéri egység működését, egy vagy maximum két kültéri egység lássa el. Ilyen és ehhez hasonló összeállítások ma már nem okozhatnak problémát, megfelelő méretezéssel és kombinációval szinte bármilyen feladat megoldható. Ha ön eljuttatja irodánkba leendő épülete tervrajzait, mi díjmentesen megtervezzük.

Telepítés

A modern épületgépészeti rendszerek szakszerű telepítést, beüzemelést igényelnek, továbbá a gyártók által kínált garancia is csak így érvényes. A nálunk vásárolt készülékek telepítésére, beüzemelésére kedvező árakkal, rövid határidővel állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Gyorsan és pontosan végezzük a ránk bízott feladatokat. A beüzemelést követően közérthető használati, beállítási tanácsokkal látjuk el Kedves Ügyfeleinket.

Karbantartás

A klímaberendezések gyártói a garancia alapfeltételeként határozzák meg a időszakos karbantartást, minimum évente 1, de lehetőség szerint 2 alkalommal(ha ezt a gyártó másképp elő nem írja). Karbantartási szerződés megkötése esetén kedvezményes árakkal, rugalmas feltételekkel állunk Ügyfeleink rendelkezésére. A klímaberendezések várható élettartama 15-20 év, rendszeres karbantartás mellet, viszont a tartós elhanyagolás többletenergia fogyasztást, szélsőséges esetben nagy összegű javítást eredményezhet.

Javítás

Ha a klímaberendezése nem hűt, csöpög, zörög, vagy bármi probléma van vele, akkor nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal. Felvesszük Önnel a kapcsolatot a javítási időpont egyeztetése céljából.